back to oz

Gezocht: Kidsreporters voor Back to Oz (8+)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

Hou je van theater? En maak je graag stories op instagram? Heb je altijd al mee willen lopen achter de schermen bij een voorstelling? Wordt dan nu kidsreporter voor Back to Oz! Vanaf 11 december speelt Back to Oz in verschillende theaters in Nederland. Elk theater waar we spelen zoekt 1 kidsreporter (bij voorkeur uit dezelfde omgeving) die verslag kan doen voor haar social media kanalen.

Als kidsreporter:
>> krijg je een masterclass reportage maken voor social media van Je Weet Zelf TV op zondag 15 september in Utrecht
>> maak je – met je net geleerde vlog- en interviewskills – een verslag van de presentatie van Back to Oz tijdens het Uitfeest in Stadsschouwburg Utrecht en ontmoet je de cast
>> ben je (samen met een begeleider (18+)) VIP-genodigde bij de première van Back to Oz op vrijdagavond 20 december en doe je hier op de avond zelf verslag van voor de social media kanalen van het theater waar jij reporter voor bent.

Geef je nu op en vertel ons waarom jij kidsreporter wilt zijn en wat voor ervaring je hebt met vloggen en/of social media. Zet er bij waar je vandaan komt zodat we kunnen kijken of het theater bij jou in de buurt nog een kidsreporter zoekt. Mail z.s.m. naar lisanne@hetfiliaal.nl. Inzendingen krijgen in de week na 26 augustus bericht.

Meer informatie over de familievoorstelling Back to Oz >>

DEEL DIT ARTIKEL Facebook