Captain Nova

Gloednieuwe actiefilm: Captain Nova

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

Het is het jaar 2050. Maar onze toekomst ziet er in Captain Nova niet zo fantastisch uit. Er woeden bosbranden die zo hevig zijn dat je alleen nog in een beschermend pak naar buiten kunt. Gelukkig is daar gevechtspiloot Nova, die de aarde van deze ramp wil redden: Bekijk hier de trailer!

 

Een pratende robot, vette ruimtevoertuigen, pistolen die mensen op pauzestand kunnen zetten en Nova en Nas, twee kinderen van twaalf die heel ver gaan om de aarde te redden... Captain Nova heeft actie, avontuur en is science fiction: een film over de toekomst met lekker veel technische snufjes. Kika (speelt de jonge Nova): ‘We hopen met deze film te zeggen dat het helemaal mis gaat als we zo door blijven gaan. De aarde gaat onleefbaar zijn.’ ‘Het is een actiefilm met veel avontuur’, vertelt Marouane die Nas speelt. ‘Hij is redelijk realistisch, maar aan de andere kant ook totaal sciencefiction met shuttles enzo.’

Captain Nova, van de makers van De regels van Floor, draait vanaf 1 december in de bioscoop.

Win!

In Captain Nova is de aarde in 2050 extreem opgewarmd door een enorme hoeveelheid methaangas. Dat gas is vrijgekomen door boringen op de Noordpool. Het gevolg is verschrikkelijk: overstromingen, hitte en heel veel natuur is verwoest. Brr, niet zo’n fijn toekomstbeeld.

Een verwoeste aarde, of een groen paradijs… Hoe denk jij dat de wereld er in 2050 uit ziet? 

Schrijf, teken, film of fotografeer jouw toekomst en stuur het voor 24 december naar prijsvraag@yandc.nl. Wie weet win jij een filmvertoning van Captain Nova voor jouw hele klas!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook