Govrien over slangenmishandeling

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

De meeste mensen laten zich niet graag opeten door een slang. De Amerikaanse Paul Rosolie wel. De natuurvriend liet zich opvreten door een joekel van een anaconda. Hij droeg een speciaal pak met camera, dat wel. Het resultaat kon je zien op Discovery Channel. Veel mensen reageerden woest. 

beeld stelling wk50slang 2Slangenmishandeling, noemden veel mensen de actie. Maar volgens Paul Rosolie kan een slang wel tegen een stootje. 'Ze eten ook krokodillen en andere beesten met scherpe tanden en klauwen', zei hij. Rosolie werkt in de jungle in Zuid-Amerika. Met zijn actie wilde hij aandacht vragen voor de bescherming van het regenwoud. Het plan verliep niet heel soepel. Zijn hoofd zat amper in de slangenbek of Rosolie wilde er al uit. 'Ik voel mijn armen niet meer. Kom me halen', piepte hij. Zijn team moest hem komen redden.

Ik vind dit maar een rare actie! Als je aandacht wilt vragen voor de natuur, is daar toch wel een betere manier voor? Het leek me voor die arme anaconda echt geen pretje. Die dacht zijn tanden in een dikke snack te zetten, maar werd ineens besprongen door een paar mannen die het meteen weer uit zijn bek trokken! Stel je voor dat iemand dat bij jouw avondeten doet! Ik krijg al stress bij het idee alleen.

Stelling: Met slangen moet je niet sollen!

Anzhelika (11): Eens 

‘Ik vind het zielig voor de slang en gevaarlijk voor die man. Die had wel dood kunnen gaan als hij niet op tijd was gered. Maar ik vind het wel goed dat hij aandacht vraagt voor het regenwoud. Andere slangen kunnen zo misschien gered worden.’ 

Pepijn (13): Eens 

‘Is die man gek in zijn hoofd? Je laat je toch niet zomaar opeten door een slang? Ik vind het zielig voor die slang. Als je aandacht wilt vragen voor de natuur kun je beter geld ophalen. Mij lijkt het doodeng en het filmpje ga ik ook niet kijken.’

Durf jij het filmpje te bekijken? Kijk dan gauw hier!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het echt zielig voor die slang.
De bedoeling is goed maar het had ook op een andere manier gekunt.

ik ook en het is wel een eige schuld als je ord opgegeten want jij komt te dichtbij iedereen weet dat slangen gevaarlijk zijn en agressief

om dat gevaarlijk is
en je mogen ze niet uitdagen

Ik had het filmpje gezien, en er zat niet zo veel beweging in die kijkende mensen, maar die man deed iets heel gevaarlijks, gelukkig werd hij net op tijd gered, maar ik word wel Rentweg van die slang!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.