Grrrrr…oetjes uit het robothotel!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Bij het Henn-na Hotel in Japan word je niet begroet door een menselijke receptionist, maar door een dinosaurus met vlijmscherpe tanden en klauwen. Gelukkig is hij vriendelijker dan hij eruit ziet. De dinorobot helpt de gasten. Welkom in het eerste robothotel ter wereld!

De dinorobot is niet de enige robot van het Henn-na Hotel (Japans voor raar hotel). Zijn collega lijkt op een Japanse vrouw, maar wordt ook door een computer bestuurd.

Het hotel ging vrijdag open en er werken nu tien robots. Als het aan de eigenaar ligt, worden dat er nog veel meer. Robots zijn goedkopere werknemers dan mensen. En een goedkoop hotel, daar worden gasten wel blij van.

Gezichtsherkenning
Gasten krijgen geen kamersleutel, maar kunnen de deur open maken met gezichtsherkenning. Op alle nachtkastjes staat een mini-robotje. Dat vertelt je hoe laat het is en wat voor weer het morgen wordt.

Is je koffer te zwaar? Dan brengt een robotwagentje die voor je naar boven. Je kunt je tas ook in een kluis stoppen. Een robotarm haalt ‘m er daarna weer voor je uit.

In het filmpje hieronder zie je de robots aan het werk. Wat vind jij: wordt je vakantie hier leuker van?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Vet cool lijkt het me
Vooral die dino Blij

coolie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vet ik wil daar heen maar die vrouw is eng de dino is schattig eeuu dat meen ik echt Vraagtzichaf

Ik vind de dino eng

grappig... denk ik... Vraagtzichaf

vet cool ik wou dat ik daar was Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Super vet! En ook nog goedkoop! Vraagtzichaf

heel raar maar toch wel gaaf Duimomhoog Blij

cool en slim weet je dat Chinese en Japanse mensen heel slim zijn door heel veel vis te eten ik hou er ook zelf van

Wow dat is echt heel cool maar ik vind het ook best wel eng

Het lijkt mij best gaaf

grappig met al die robots Rentweg
Duimomlaag

Leuk! echt mijn ding Blij Vraagtzichaf wel eng Rentweg Oeps

ik zou het niet echt zo leuk vinden eigenlijk praat je tegen computers!
nee,niet mijn ding.

cool Juichen Blij Duimomhoog Vraagtzichaf maar ook een beetje eng Rentweg Oeps

Daar wil ik heen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.