Hans Klok

Hans Klok stopt met optreden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
d0121f
ADVERTENTIE

Hij is de snelste illusionist ter wereld, triomfeerde van Moskou tot Zuid Afrika en van Los Angeles tot Japan én er  werd zelfs een tulp naar hem vernoemd. Meesterillusionist Hans Klok lijkt ongeveer alles gedaan te hebben waar iemand van kan dromen, maar toch kijkt hij naar de toekomst.

Hans is druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe illusie voor de optredens deze zomer, hij verdwijnt en verschijnt meerdere malen maar praat ondertussen rustig verder “150 maal Carré zette me aan het denken. Welke dromen wil ik nog waarmaken? Het antwoord daarop was eigenlijk heel eenvoudig: terug naar Las Vegas. Ik ga namelijk wel heen en weer en geef er af en toe een optreden maar om het daar echt te maken moet je je daar ook vestigen. Ik nam daarom de hele moeilijke beslissing om alles hier achter te laten en voorgoed naar de Verenigde Staten te trekken. Mijn 150e maal Carré wordt dan ook mijn allerlaatste. Ik zal Europa natuurlijk nooit vergeten, maar hier optreden zal voorlopig niet meer gebeuren. Dit is dus écht de allerlaatste kans om me aan te het werk te zien!”

Alle fans van Kidsweek kunnen deze zomer bij het grote afscheid zijn! Ga naar Carré.nl en krijg 20% op alle tickets Rang 1, bovendien krijg je een gratis Meet and Greet na de show! Voer bij het betalen de actiecode HANS KIDSWEEK in.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook