Harigste auto ter wereld

Te koop: harigste auto ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

De auto van Maria Lucia Mugno is bedekt met meer dan honderd kilo haar! De Italiaanse kapster heeft het wagentje in 2010 versierd met heel veel lange lokken. Nu staat het te koop.

Er liggen paardenstaarten op het dak, vlechten op de motorkap en zelfs de stoelen en het stuur zitten onder de haren. Mugno kocht echte, gewassen, mensenharen uit India en was twintig dagen lang aan het kammen, vlechten en plakken.

Wereldrecord

Haar harde werk werd beloond: sinds 2010 heeft het wagentje het record voor harigste auto ter wereld. Nu staat het voertuig te koop op een veilingsite. Wie 'm uiteindelijk koopt, moet 'm wel ophalen in Italië.

Niet in de regen

Het kostte Mugno 85.000 euro om de auto zijn nieuwe uiterlijk te geven. Nu hoopt ze er toch wel honderdduizend euro voor terug te krijgen. De auto rijdt nog steeds, maar het is slimmer om er niet mee door de regen te rijden.

Harigste auto ter wereld van binnen

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het lijkt me wel een coole auto, maar niet fijn om erin te rijden! Juichen Duimomhoog

Grappig, maar zou het lekker zitten?

vet cool men hoeveel kost ie

Ha ha ha ha harig Juichen

Cool ;) heb 't al altijd zo koud :) kan ik eindelijk in een warme auto zitten :) Duimomhoog

IS HET ECHT HAAR????? Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.