Foto: Asterix en Obelix
3.5
Film

Wat krijg je als je maretak, vis, bietensap en komkommer mixt? Net niet dé toverdrank van Panoramix, want daar heb je een geheim ingrediënt voor nodig en dat weet alleen de tovenaar! In Asterix - Het Geheim van de Toverdrank zoekt Panoramix een opvolger, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Red trees

Wat doe als je op bezoek bent in het Witte Huis? Een stuk kerstboom van de familie Trump meenemen natuurlijk. Tenminste... dat denken toeristen.

Daisy Mertens

Juf Daisy van basisschool De Vuurvogel uit Helmond (Noord-Brabant) maakt kans op de prijs voor de beste leraar van de wereld.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

EPA

De verdachte van de aanslag bij een kerstmarkt in de Franse stad Straatsburg, is donderdagavond gevonden en gedood door de politie.Lees meer

Eiffeltoren

Afgelopen nacht werden de lichtjes van de Eiffeltoren in Parijs gedoofd. Dat gebeurde om de slachtoffers te herdenken van de aanslag op een kerstmarkt in de Franse stad Straatsburg.Lees meer