Jebroer zingt Kind van de duivel met kinderkoor

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Mag je wel of niet naar het liedje Kind van de duivel van Jebroer luisteren? Dominees vinden van niet. De tekst zou kinderen op verkeerde ideeën brengen. Jammer, vindt de zanger. Hij nam het nummer nog eens op, nu met een kinderkoor.

Kind van de duivel is al een half jaar oud en ontzettend populair. Maar dominees uit Vriezenveen stuurden vorige week een brief aan gelovige ouders waarin ze waarschuwen voor de tekst. Ze willen dat ouders er met hun kinderen over praten, omdat het liedje over de duivel gaat en over drank en drugs.

Kinderkoor met duivelshoorntjes

Jebroer vindt zijn tekst wel meevallen. ‘Ik probeer niemand te overtuigen van de duivel’, zei hij tegen 7Days. Woensdag was de rapper met DJ Paul Elstak bij de Belgische radiozender Studio Brussel. Daar namen ze het liedje nog een keer op, maar dan met een kinderkoor. De kinderen droegen hoorntjes, dansten en zongen vrolijk mee.

Wat vind jij van het liedje? Mag je ernaar luisteren van je ouders?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Heel stom nummer!!!!

Ik mag het niet luisteren maar wel andere liedjes met de achtergrond liedje. Maar mijn ouders vinden de tekst te agressief

Ik wil er zelf al niet eens naar luister

Waarom zou je er noet naar mogen luisteren? Het is maar een tekst Vraagtzichaf

Om hier zulke jonge kinderen bij te betrekken vind ik echt verkeerd. De tekst is nou niet bepaald een juweeltje en dit geeft zo'n foute boodschap...

Het ligt eraan hoe oud de kinderen zijn. Ik vind dit liedje geschikt voor kinderen boven de 10 jaar. Ik vind het heel vet liedje.

Lach erom, praat erover en doe samen een dansje! Blij

Mijn kids pakken het liedje wel op en zingen het mee (bijna 10 jaar) ...maar ik vraag mij af ...deden wij dit vroeger ook niet...bv salt en pepper met dubbelzinnige teksten en dj paul elstak ??? Is denk ik van elke generatie.... Juichen

je kan mooi zingen maar ik vind het niet een leuk nummer

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.