Justin Bieber? Nee, Cruz Beckham!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Zijn vader kan voetballen als de beste, zijn moeder best 'n aardig deuntje zingen, zijn twee broers doen het goed als model. Maar ook Cruz Beckham (11) heeft talent. De jongste zoon van David en Victoria Beckham zingt zo goed als... Justin Bieber!

Mama Victoria - die vroeger zelf bij de meidengroep de Spice Girls zong - plaatste op Instagram een filmpje van haar zingende zoon. Daarop is te horen is hoe hij Hope van Twista ft. Faith Evans zingt.  

Toekomstige ster
'Trotse moeder', schreef ze erbij. En veel mensen vinden dat ze alle reden heeft om dat te zijn. 'Wat een prachtige stem', staat bij de reacties te lezen.

En: 'Een toekomstige ster.' Veel mensen vinden dat niet alleen zijn stem maar ook zijn kapsel doet denken aan Justin Bieber in het begin van zijn carrière. 

Talenten
Cruz is dus niet het enige Beckham-kind met talent. Broer Brooklyn (17) is fotograaf. En model, net als zijn dertienjarige broertje Romeo. Nu is het wachten tot hun zusje Harper (4) haar talent aan de wereld laat zien. Zou ze misschien net zo goed kunnen voetballen als haar vader? 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Leuk zeg ! Juichen

ik vind het niet echt mooi... ik bedoel hij sist zo en hij heeft een kinderachtige stem vind ik... en dat filmpje is ''ook'' kinderachtig en hij is ook verwent!!!

nou helemaal niks vind ik het.

Hij is niet verwend ik vind hem mooi zingen

leuke video en je stem is cute Blij Duimomhoog Vraagtzichaf Rentweg

Zijn stem en de muziek kloppen niet met elkaar

Ik vind het knap hoe hij kan zingen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.