Foto's: Facebook.com/nuigurumicafe

Knuffelcafé in Japan: verboden voor mensen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Er is al een café vol katten en je kunt je knuffels op vakantie sturen. Maar in Tokio (Japan) is nu ook een café geopend waar geen mensen naar binnen mogen. Alleen knuffels kunnen hier eten en drinken.

Yawarakan’s Café is eigenlijk veel meer dan een café. De gasten krijgen er een driegangendiner, spelen spelletjes, worden voorgelezen en blijven slapen. Na afloop krijgen ze een boek met foto’s van hun uitje mee naar huis.

Maar helaas kun je niet zelf aanschuiven voor een kopje thee: het café ontvangt alleen knuffeldieren. Zelfs het personeel is van pluche. We stellen ze even aan je voor: Hebi-chan de slang, aapje Saru Hasegawa en platvis Karei.
Knuffelcafe personeel
Hebi-chan serveert de gasten bij aankomst een lekker bessendrankje:
Knuffelcafe bessensap


Daarna bakt Karei omeletten met rijst. Iedereen krijgt zijn eigen naam in ketchup erop gezet. Maar sommige schrokkoppen eten hun hoofdgerecht in één hap op…
Knuffelcafe omelet

Na het eten is het tijd voor een kopje koffie:
Knuffelcafe koffie 3

Het toetje is een stapel van 10(!) pannenkoeken. Toch lukt het niet iedereen om te wachten met aanvallen tot de foto gemaakt is…
Knuffelcafe pannenkoeken

Na het eten is het tijd voor een potje kaarten:
Knuffelcafe kaartspel

Daarna vertelt Karei een spannend spookverhaal…
Knuffelcafe spookverhaal

En leest Hebi-chan de gasten voor:
Knuffelcafe voorlezen

Bij het naar huis gaan krijgen alle klanten een fotoboek met hun avonturen mee en wat koekjes als souvenir voor hun eigenaar.
Knuffelcafe fotoboek


Yawarakan’s Café is twee keer per maand open. Omdat het café heel klein is, mogen de gasten niet groter zijn dan een mensenhand. Een bezoekje kost ongeveer 35 euro. Per keer is er plek voor vier gasten. Tot en met oktober zit het café al helemaal volgeboekt.

Wil je meer fotogalerijen bekijken? Ga dan naar Kidsweek.nl/inbeeld!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wie heeft die foto's gemaakt maar wel heel leuk
Rentweg Juichen Oeps Blij Duimomhoog Vraagtzichaf Juichen Duimomlaag Blij Blij

Grappig! De meeste rare dingen bebeuren echt in Japan of China!! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.