Openluchtmuseum Arnhem

Kom het Openluchtmuseum testen!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

Wist jij dat Romeinen dol waren op een sausje gemaakt van rotte vis? De stinkende drap noemden ze garum en gebruikten ze als smaakmaker. Dit soort weetjes leer je in het gloednieuwe programma ‘Gruwelijk lekker’ in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. 

In het museum is een tentoonstelling waar je zelf kunt bepalen of iets gruwelijk of juist lekker is. Ook loopt er een smakenroute door het park. Daar kun je zelf mosterd maken, een suiker quiz doen of een nieuwe kaassmaak bedenken. Durf jij de stinkende durianvrucht te proeven?

 

Geef je op!

Wil jij ‘Gruwelijk lekker’ zelf beleven? En ben jij acht jaar of ouder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie weet test jij op 5 mei samen met je gezin en een vriendje of vriendinnetje het nieuwe thema in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem! Jullie gaan de hele dag op pad en komen met een verslag en foto’s in de krant! Stuur vóór 26 april een mail met jullie namen, leeftijden en een foto van je gezin naar info@yandc.nl en beschrijf waarom jullie graag het Openluchtmuseum willen testen.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook