Pokemon gamen met Rickachu

Kom naar het Pokémon event!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

In Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee  voor de Nintendo Switch ga je op pad door de wereld van Kanto. Je kunt jouw partner Pokémon aaien, voeden, kietelen, aankleden en nog véél meer. 

Samen spelen Pikachu
 In je eentje is Pokémon trainen al leuk. Maar wist jij dat je Pokémon Let’s go ook samen met vrienden kunt spelen? Zie je een afbeelding van twee poppetjes rechts in beeld? Schudt dan een tweede controller, zodat die verbinding maakt. Nu kun je samen gamen! Je kunt ook Pokémon met elkaar ruilen! 

Echt gooien
De Poké Ball Plus is onmisbaar voor elke Pokémon Trainer. Je gebruikt de controller om Pokémon te vangen en mee te nemen. Als er een wilde Pokémon opduikt, beweeg je de Poké Ball Plus. Net alsof je een echte Poké Ball gooit om hem te vangen. Schud je de Poké Ball Plus zachtjes, dan voel je de trillingen en hoor je de Pokémon die erin zit.

Koppelen met Pokémon Go 
Speel jij Pokémon Go op je mobiel en één van de Pokémon Let’s Go games op Nintendo Switch? Goed nieuws! Je kunt de spellen aan elkaar koppelen voor nog meer uitdaging! 

 

Win een meet en greet met Rickachu!  Rickachu winactie
Wil jij nóg meer weten over Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee? Heb jij altijd al eens op een Nintendo Switch willen spelen? Én wil jij Rickachu ontmoeten? Dan is nu je kans! Op 15 mei is er een Pokémon Let’s Go- middag bij Nintendo, speciaal voor Kidsweeklezers.

 

Wat moet je doen om hierbij te zijn? Stuur vóór 3 mei een Pokémon vraag die jij aan Rickachu wil stellen, met je naam en leeftijd naar info@yandc.nl en wie weet ben jij een van de twaalf gelukkige winnaars. Het is niet erg als je geen Nintendo Switch hebt. Heb je er wel één? Neem hem dan mee! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook