Leukste baan ter wereld: spelen met panda's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

'Kom jongens, we gaan nóg een keer van de glijbaan!' Voor wie werkt in de panda-opvang in het Chinese Chengdu hoort dat er gewoon bij.

De reuzenpanda's worden al jaren met uitsterven bedreigd. Maar in het Chinese Chengdu doen ze er alles aan om dat te voorkomen. In het onderzoekscentrum leeft inmiddels een enorme familie pandaberen. En de babyberen houden wel van een spelletje. Hoewel sommige wel een klein duwtje nodig hebben...

 

Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan op Kidsweek.nl/filmpjes.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het echt heel leuk dat ze spelen met die panda's ik denk dat de panda's het ook leuk vinden Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Aaaaaahh.. wat schattig Blij

Het ziet er leuk uit maar als de panda's vallen is het dan niet een beetje mishandeling Vraagtzichaf

Ahh! Wat een superschattige panda's! Ik vind het ook goed dat mensen zoiets doen, baby panda's bijv. vervelen zich vast wel een keertje! Maar ik moest zo lachen om dit filmpje! een dikke Like verdient het! Echt geweldig!! :)

Nou het is geen mishandeling als de panda's vallen want het zijn nog kleintjes, de verzorgers letten echt wel goed op ze, hoor!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.