Leve het luisterboek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Annemarie Terhell
Annemarie
Terhell

Luisterboeken zijn voor mensen, die te lui zijn om te lezen. Toch? Welnee, die zijn voor iedereen die zich wil laten betoveren door een spannend verhaal.

Meester Monkelman
Meester Monkelman weet en kan alles. Hoe je stroopwafels moet maken, hoe ver de maan van de aarde staat. Hoe je moet hinkelen, heel mooi fluiten en goochelen. Een wonder op beentjes, dus. Dat wil hij gaan laten zien aan de directeur van de televisiestudio. Zijn hele klas mag mee. Een grappig luisterboek met liedjes, over een bijzonder vreemde en beetje verwaande meester.
Wieke Mulier, voorgelezen door Wieke Mulier en Victor Löw, Nova Zembla, € 9,95 (6+)

De Zevensprong
Ook Frans van der Steg is een bijzondere meester. Hij vertelt zijn leerlingen avonturen die hij zogenaamd heeft beleefd. Op een dag weet hij niets te verzinnen. Daarom vertelt hij dat hij wacht op een brief met een opdracht. En 's avonds, met een bliksemflits en een donderslag, komt die brief binnenwaaien! Dat is het begin van een superspannend verhaal rond een geheimzinnig landhuis vol trappen.
Tonke Dragt, voorgelezen door Jeroen Willems, Rubinstein, € 24,95 (9+)

De regels van Floor
Floor is een supereigenwijze druif. Dus verzint ze haar eigen regels, want kinderen kunnen dat best zelf. De eerste regel is dat je iemand die jou een stom cadeau geeft, niet aardig hoeft te vinden. Een andere dat je broer nooit je Barbie-kleertjes met spijkers aan de muur mag timmeren. Hoe ze daarbij komt? Bij iedere regel hoort natuurlijk een verhaal. Dat grappig wordt voorgelezen door Loes Luca.
Marjon Hoffman, voorgelezen door Loes Luca, Luistervink, € 6,95 (7+)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps