Werelddorpen voor kinderen

Loop de Avondvierdaagse en help mee!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

Doet jouw school mee aan de Avondvierdaagse? Laat de stappen tellen en motiveer je klas om zich te laten sponsoren voor Wereld Dorpen voor Kinderen. Voor iedere €10 die zij inzamelen heeft een kind in een Werelddorp een nieuw paar schoenen. 

Donaldo uit San Carlos Alzata in Mexico woonde samen met zijn 11 broertjes en zusjes in armoedige omstandigheden. Als jongetje van 10 moest hij al op de boerderij werken om geld bij te verdienen voor de familie. Dit was lastig te combineren met school. Inmiddels woont Donaldo gelukkig in een Werelddorp en gaat hij hier ook naar school. Maar wat zou hij graag rondlopen op een mooi, nieuw paar schoenen.

Donaldo uit Mexico

Help jij de armste kinderen in ontwikkelingslanden aan een betere toekomst? Zet dit jaar stappen die tellen en loop de Avondvierdaagse voor Wereld Dorpen voor Kinderen. Stappen Die Tellen is een nationale actie waarbij deelnemers van de Avondvierdaagse geld ophalen voor nieuwe schoenen voor kinderen in Mexico. Een kind in de Werelddorpen heeft al een nieuw paar schoenen voor iedere €10 die jij inzamelt.

Dit is hoe je mee doet:
Stap 1: Als jij of je school dit nog niet gedaan heeft, schrijf jezelf in voor de lokale Avondvierdaagse
Stap 2: Download het actiepakket
Stap 3: Vind zoveel mogelijk sponsors
Stap 4: Loop de Avondvierdaagse uit
Stap 5: Zamel het geld in en doneer!

Kijk op de website van Werelddorpen voor Kinderen en meld je aan!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook