Los Bando

LOS BANDO is nu te zien in de bioscoop

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ff0000
ADVERTENTIE

Een komische en muzikale roadmovie over vier jeugdige bandleden die met een camper als tourbus heel Noorwegen doorkruisen op weg naar dé talentenjacht voor rockmuziek.

AXEL en GRIM zijn al jaren beste vrienden en samen hebben ze één grote droom. Muzikale geschiedenis schrijven met hun rockband LOS BANDO IMMORTALE. Grim is drummer en Axel zingt en speelt gitaar. Op de dag dat ze een uitnodiging krijgen om mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht voor rockmuziek in Noorwegen lijkt deze droom ineens werkelijkheid te worden!

Een klein probleempje, Axel kan eigenlijk helemaal niet zingen... Grim heeft dit nooit durven zeggen en komt ook nu niet verder dan te zeggen dat er ‘iets ontbreekt’ in de band. Axel stelt voor op zoek te gaan naar een bassist. De enige die komt opdagen voor de auditie is THILDA. Ze is negen jaar maar nu al een fenomenale celliste met een cellokoffer die bijna groter is dan zijzelf. Met Thilda in de band kan de muzikale roadtrip naar het verre Noorden beginnen. Ze “lenen” een camper en met het lokale rally talent MARTIN (17) als chauffeur – de enige die een auto kan besturen – gaan ze op pad.

Wat ze niet weten is dat Martin geen rijbewijs heeft en dit is niet de enige verrassing waar ze onderweg tegenaan lopen. De zo rustig begonnen trip wordt al gauw een turbulente race, met ongeruste ouders en de politie op hun hielen. Martin moet alle zeilen bijzetten om de grote finale in Tromsø te halen.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook