Winactie nintendo

Maak kans op een Nintendo Switch + de game WarioWare: Get It Together!

De Nintendo Switch is de spelcomputer waarmee je zowel thuis als onderweg je favoriete games kunt spelen. Plaats hem in de houder en je speelt op de TV en haal hem eruit om onderweg verder te spelen. Er is keuze uit meer dan duizend games. Speel samen met familie en vrienden of neem even tijd voor jezelf en speel alleen.

WarioWare: Get It Together!
Met WarioWare: Get It Together! speel je vanaf 10 september de meest waanzinnige microgames als Wario of zijn vrienden. Microgames zijn superkorte en knotsgekke minigames. Elk personage heeft een eigen vaardigheid, waardoor je elke microgame op unieke wijze kunt voltooien. Voor het eerst in de serie kun je ook met z’n tweeën microgames spelen op hetzelfde scherm of met ieder een eigen Nintendo Switch. Heerlijke chaos! Probeer het uit in de gratis demo in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

Wil jij kans maken op een Nintendo Switch + de nieuwe game WarioWare: Get It Together!? Vul dan de prijsvraag hieronder in. We vragen om je adres zodat we de prijs naar de winnaar kunnen sturen. Alle gegevens worden na de winactie uit ons systeem gewist. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen.