ANP

Megabeer terroriseert de buurt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Een enorme zwarte beer, genaamd Hank de Tank jaagde inwoners in Californië de stuipen op het lijf. Hij stal voedsel uit hun huizen. De beer is los, wat nu?

Hank de Tank buurtte de afgelopen maanden in verschillende huizen op zoek naar voedsel. De beer kreeg de bijnaam Hank the Tank door de manier waarop hij in de huizen komt. Hij duwt deuren en kozijnen omver met zijn dikke lijf. In totaal brak hij 28 keer in verschillende huizen in. 

Prullenbakken

De politie probeerde alles om het dier te verjagen: sirenes, harde geluiden en knallen. Maar de beer vond telkens een andere prullenbak met voedsel. Hank de tank groeide uit tot een dikke beer. Nu weegt hij 250 kilo.  

Natuurreservaat

Tot nu toe heeft Hank de Tank nog geen mensen aangevallen. Maar natuurorganisaties zijn bezorgd om de beer. Hij kan teveel aan het voedsel uit de prullenbakken wennen waardoor hij niet meer in zijn eentje in de natuur kan overleven. De organisaties willen de beer zo snel mogelijk naar een natuurreservaat brengen.

Bekijk hieronder hoe Hank de Tank een huis binnendringt. Hoe erg zou jij schrikken? 

De beer op de foto is niet de beer uit het verhaal.

Anderen lazen ook: Zwarte beer geniet in bad.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook