6-kinderen-aan-de-deur-Schoolfotonl

Met Kinderpostzegels naar Duinrell

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

De Kinderpostzegelactie 2019 komt er aan. Van 25 september tot en met 2 oktober kun je langs de deuren om de Kinderpostzegels en andere producten te verkopen.

Bijdragen aan een lokaal doel?
Een deel van het opgehaalde bedrag gaat naar de 8.500 kinderen die in Nederland in een daklozenopvang of blijf-van-mijn-lijf-huis wonen. Maar wist je dat je ook een lokaal project kunt kiezen om een deel van de opbrengst aan te besteden? Verdient een opvang bij jou in de buurt een nieuwe trampoline? Of kan de schoolbibliotheek wel wat nieuwe boeken gebruiken? Zorg dat je leraar of lerares het voor 25 september doorgeeft aan Kinderpostzegels.

Wat ga je verkopen?
Natuurlijk behoren de Kinderpostzegels tot je assortiment. Dit jaar staan de helden uit de kinderboeken van Dik Trom, Kruimeltje, de Kameleon, de Drieling en Pietje Bell op de zegels. Maar er zijn nog veel meer andere producten zoals wenskaarten, een theepakket of bloembollen. En mensen kunnen ook alleen een donatie van 5 euro doen om een kind in de opvang te helpen!

Gebruik de app
Kinderpostzegels heeft een coole bestel-app zodat verkopen nóg makkelijker en leuker wordt. In de app selecteert jouw klant de gewenste producten en samen vul je aan de deur de gegevens in. De bestellingen worden aan Kinderpostzegels verstuurt zodra je weer verbinding met wifi hebt. Natuurlijk kun je ook nog steeds de papieren bestelformulieren gebruiken.

Kijk op www.missiekpz.nl om te zien hoe de app werkt. Verzamel jij de meeste badges?

En maak kans op een schoolreisje naar Duinrell
Maar liefst 50 groepen maken kans op een schoolreisje naar Duinrell. Eigenlijk hoef je alleen maar mee te doen aan de actie om kans te maken. Maar je vergroot je kansen door zoveel mogelijk te verkopen of door mee te doen aan het spel ‘Zoek en raad de minister’.

Kijk voor alle info op www.missiekpz.nl Daar verschijnen ook tips en super leuke filmpjes van jullie coach Dr. Professor Dylan Haegens!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook