Lachen

Lachen: de beste moppen van april

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Het is vandaag de wereldwijde dag van de lach! Dat vraagt om... de allerbeste moppen! Daarom trakteren we je hier op de leukste moppen uit Kidsweek van de maand april!

Luipaard

Waarom kan een luipaard zo hard rennen?
Antwoord: Hij zit op katletiek

Oranje

Wat is oranje, maar weet dat niet zeker?
Antwoord: Een misschienaasappel

Amsterdam

Amsterdam die grote stad, met hoeveel letters schrijf je dat?
Antwoord: drie (d-a-t)

In de winkel

Een oen komt een winkel binnen en wil een tv kopen. ‘Wij verkopen niet aan oenen’, zegt de winkelbediende. De volgende dag komt de oen terug. Nu met een plaksnor op. Maar weer heeft hij geen geluk. ‘Wij verkopen niet aan oenen’, zegt de winkelbediende weer. De oen gaat terug naar huis en zet nu ook een hoed en een bril op. Maar weer zegt de verkoper: ‘Wij verkopen niet aan oenen.’ ‘Hoe weet u dat ik een oen ben?’ zegt de oen verbaasd. ‘Nou,’ zegt de verkoper, ‘dit is een magnetron.’

Dorst

Diek loopt in de woestijn. Hij heeft heel erge dorst. Hij ziet een verkoper en die zegt: ‘Wilt u stropdassen kopen?’ ‘Nee, ‘ zegt Diek, ‘ik wil water.’ Hij loopt verder en komt nog een verkoper tegen. Die zegt: ‘Wilt u een stropdas kopen?’ ‘Nee,’ zegt Diek weer. ‘Ik wil water.’ Dan ziet hij een café in de verte. Eindelijk water, denkt Diek. Bij de deur staat een man. ‘Mag ik naar binnen?’ vraagt Diek. ‘Zonder stropdas geen toegang’, antwoordt de man.

Nog meer moppen? Download dan snel de Kidsweek Moppenapp!

Moppenapp

Anderen lazen ook: Dit zijn de leukste moppen van 2021

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook