Morrison krijgt een zusje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Morrison is zo'n jongetje waar je jaloers van wordt. Hij woont in een leuk huis. Zijn moeder is dierenarts. En zijn vader heeft een garage vol stoere auto's. Maar opeens komt dat mooie leventje in gevaar. Er is een baby in aantocht.

Morrisons moeder is superzwanger. Haar buik staat op ontploffen. En daar worden zijn ouders flink zenuwachtig van. ‘We willen rust aan ons hoofd', zeggen ze. Daarom moet Morrison straks bij zijn tante Zuster in het klooster gaan logeren. Zijn blauwe kamer wordt babyroze geverfd. En de kat? Die moet naar het asiel. ‘Je moet ruimte maken voor je zusje', leggen zijn ouders uit. Langzaam begint Morrison te begrijpen wat dat betekent. Zijn leuke leventje loopt af!

Het is tijd voor actie. Eerst probeert Morrison liever te zijn dan zijn zusje. Hij dekt de tafel en wast de televisie. Maar dat helpt niet. Dan probeert hij het op een andere manier. Van ontbijtkoek maakt hij poepluiers. Misschien dat zijn ouders dan eindelijk snappen dat een baby maar niks is? Maar het is al te laat. De baby komt eerder dan verwacht. Midden in de nacht moet Morrison naar het klooster. Hij loopt weg. En hij neemt de baby mee.

Morrison krijgt een zusje is een mooie en lieve film. Vooral Tobias Lamberts, het jongetje dat Morrison speelt, doet het erg goed. Als je van snelle actie houdt, is deze film niks voor jou. Maar is er bij jou thuis een baby op komst (en ben je van plan die te ontvoeren), dan moet je nú naar de bioscoop!

Morrison krijgt een zusje, Warner, Nederlands gesproken, nu in de bioscoop

Bekijk hieronder de trailer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps