Foto: Pixabay

In Mexico heeft de regering een bijzondere manier van onderwijs-op-afstand bedacht: in het nieuwe schooljaar krijgen de leerlingen les via de televisie.

 Lees meer

Beeld Facebook

Wat doe je het liefst als het overdag snikheet is? Afkoelen in een zwembad natuurlijk. Niet alleen mensen denken daar zo over. In de Verenigde Staten werd een zwarte beer betrapt die heerlijk lag te chillen in een kinderzwembadje.

Burgers' Zoo

Niet iedereen vindt het even makkelijk om anderhalve meter afstand te houden van andere mensen. Dat zie je vooral op plekken waar veel mensen samenkomen. Vooral bezoekers van pretparken en dierentuinen hebben moeite om zich aan de regels te houden.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Kaasje screenshot

Youtuber Koen wilde drie dingen in zijn leven: een huis met een zwembad, een kind én een eigen app. Zijn eerste twee dromen zijn al uitgekomen en sinds kort heeft hij ook zijn laatste wens in vervulling laten gaan. Hij bedacht de Android-game Kaasje, en dat spelletje is al bijna een miljoen keer...Lees meer

Foto: Gio

Wereldwijd leven minder dan zevenduizend cheeta's in het wild. Veel te weinig, vindt Gio (9) uit Amstelveen. En dus vindt hij het tijd voor actie. Met een sponsorfietstocht door safaripark Beekse Bergen zamelt hij zaterdag geld in voor de snelste landdieren.Lees meer

Nieuws