Foto: AFP

Na de uitbarsting van een vulkaan op La Palma raakte een groep honden ingesloten. Maar toen hun bevrijders aankwamen, waren ze opeens verdwenen. Waar zijn ze heen?Lees meer

Hugo en Estrella

Het heeft even geduurd, maar galapagosschildpadden Hugo en Estrella hebben elkaar eindelijk ontmoet. En die eerste indruk leek positief.

Foto: ANP

Vernielde tuinhuisjes, weggewaaide trampolines en bomen bovenop auto's. In Barendrecht, in Zuid-Holland, zorgde een windhoos afgelopen nacht voor veel schade.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Foto: Anke Teunissen

De meeste coronamaatregelen zijn voorbij, maar de crisis die het virus heeft veroorzaakt nog niet. Volgens het Rode Kruis hebben 19.000 mensen in Nederland hierdoor te weinig geld. De vader van Damian (12) uit Amsterdam bijvoorbeeld. Hij is taxichauffeur en had lang weinig klanten.Lees meer

Foto: Madame Tussauds

Staat de echte Nikkie nou links of toch rechts? Op deze foto is het bijna niet te zien, maar een van deze Nikkie de Jagers is hartstikke nep. De YouTuber kreeg deze week haar eigen wassen beeld.

Lees meer

Nieuws