Jongen is verdrietig door pesten

Het is de Week tegen Pesten. De Kinderombudsman doet onderzoek naar het onderwerp. ‘Misschien moet pesten strafbaar worden’, zei Margrite Kalverboer van de Kinderombudsman vrijdag tegen het...Lees meer

Unsplash

Deze week is de herfst officieel begonnen. En dat betekent dat je de komende tijd veel vallende blaadjes, ochtenddauw, paddenstoelen en spinnen gaat tegenkomen. Hoogste tijd om je kennis over de herfst te testen! Weet jij welke antwoorden over de herfst goed zijn?

Ayana met de jury

Van blije winnaars tot een ontslag op staande voet. Dit weekend is er weer van alles gebeurd in de wereld! Kidsweek zet de vijf interessantste foto's voor je op een rijtje:

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

De miljoenennota

Kidsweek.nl stond deze week weer vol met nieuws. Heb jij een beetje goed opgelet? Doe de nieuwsquiz!Lees meer

Egel

Dit weekend is het weer tijd voor de jaarlijkse egeltelling. Mocht je ze zien, kun je dat hier melden. Maar waar slapen egels? En wat eten ze precies? Zeven weetjes over deze stekelige diertjes!Lees meer

Nieuws