Pink Dog

Baasje verft hond roze en paars

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Je hond in vrolijke kleuren verven omdat mensen dan minder bang voor 'm zouden zijn? Een Amerikaanse vrouw deed het. Ze gaf haar Duitse dog een roze en paarse kleurspoeling en ja hoor, veel meer mensen wilden hem aaien. 

Jessica (21) uit de Amerikaanse staat Kentucky, merkte dat voorbijgangers vaak bang waren voor haar Duitse dogs omdat ze zo groot zijn. Daarom besloot ze haar puppy Drama van vijf maanden oud een andere kleur te geven.

Glimlach

Pink dog

De nieuwe kleur van Drama werkt volgens Jessica wel. Volgens haar komen er nu veel meer mensen naar haar toe om de hond te aaien. Ze heeft ook de nagels van Drama gelakt.

Bad

Niet iedereen vindt een geverfde hond een goed idee. Dierenliefhebbers zijn boos en vinden het dierenmishandeling. Volgens Jessica is er niets aan hand omdat ze 'natuurlijke' verf zou gebruiken. Ze schrijft op Facebook dat de kleur vanzelf weer verdwijnt als Drama een paar keer in bad is geweest. Zou ze haar nog een keertje verven? En wat zou dan de volgende kleur worden? 

Anderen lazen ook: Honden in dienst om meeuwen weg te jagen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat een poepie

Dat is dieren mishandeling !!!!!!!
:( :( :(

ik vind het heel mooi Duimomhoog Blij

ik heb zelf twee honden moesjoe en loeka als zij het leuk vinden had ik het misschien gedaan

Ik vind het goed en ook weer niet goed. Want het is fijn voor de hond als mensen hem aandacht geven. En ook weer niet goed voor de vacht. En je weet niet of die hond het fijn vindt.

Waarom is het zielig? Je doet t onder de douche de hond ziet t zelf niet ze denken gewassen te worden.. en als het op natuurlijke basis is kan het net als bij ons eigen haar geen kwaad. Is toch gewoon grappig.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.