Foto: Steve Lindberg

Bijzonder: hert met gewei van drie hoorns gespot

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een Amerikaanse fotograaf spotte vorige week iets bijzonders in het bos. Eerst dacht-ie nog dat het een hert met heel rommelig gewei was. Maar wat bleek? Het gewei had geen twee, maar wel drie takken! 

Elke dag maakt fotograaf Steve Lindberg een foto. Afgelopen zondag trok hij erop uit, de natuur in. Hij legde een otter vast en een vis, die aan het eten was op het ijs. Dat was al bijzonder op zich, dus besloot de fotograaf om samen met zijn hond weer terug naar huis te gaan.

Kans = superklein

Maar van wat Lindberg daarna zag, sloeg hij steil achterover. Namelijk een hert met drie takken in zijn gewei. Een suuuuperkleine kans, namelijk van 1 op 1 miljoen, volgens kenners. 'Ik zat daar en ik dacht: dit heb ik nog nooit gezien', schrijft Lindberg op zijn Facebookpagina. Daar postte hij ook foto's van het dier, een witstaarthert, in de sneeuw. Het hert is inmiddels wereldberoemd. Maar waar Lindberg het dier precies spotte, houdt-ie lekker geheim. 

Anderen lazen ook: Foto huilend meisje wint belangrijke prijs.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het een leuke tekst omdat ik dingen las die ik nog niet wist.

Duimomhoog leuk en grappig bericht

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.