bento keyboard cat

Snik! Keyboardkat Bento leeft niet meer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Verdrietig nieuws. Bento de 'keyboardkat' is overleden. Bento werd wereldberoemd door zijn filmpjes, waarin hij als een echte pianist op zijn keyboard speelde. De YouTube-ster werd 9 jaar oud.

Het baasje van de muzikale Bento maakte het nieuws afgelopen weekend bekend. En dat maakt wat los, want hij was superpopulair. Bento's filmpjes werden de afgelopen jaren door bijna honderd miljoen mensen bekeken en gedeeld. Eén van zijn bekendste is zijn cover van Wrecking Ball van Miley Cirus. Hier zie je hem in actie:

Geadopteerd

Bento was trouwens niet de eerste keyboardkat. Zijn baasje, Charlie Schmidt, had voor hem namelijk al een andere: Fatso. Die stierf al in 1987, maar daarna werden zijn filmpjes alsnog een hit op internet. In 2010 adopteerde de Amerikaan Bento, en hij maakte met hem nieuwe filmpjes. Het maakte Bento zo beroemd, dat hij ook in een paar reclames verscheen. En je kon allerlei spullen van hem kopen, bijvoorbeeld T-shirts met Bento erop. Met het geld dat daarmee verdiend werd, kon Bento andere dieren helpen. Zijn baasje doneerde een deel namelijk aan het dierenasiel waar hij Bento had geadopteerd.

Eren

Om Bento te eren, plaatste zijn baasje een laatste video van zijn muzikale kat online: een mix van zijn meest bijzondere momenten. Veel kijkplezier!

 

Anderen lazen ook: Zo werd politiepup Bumper Dier van het Jaar 2017.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

eerst dacht ik Vraagtzichaf Vraagtzichaf
maar nu weet ik het al : het was een truk!!!
ik zag een stuk van een hand die bedekt was met een mouw Oeps Blij Duimomlaag Duimomhoog Duimomhoog

echt niet

Pff... Kan Toch Wel, Vraagtzichaf

neēeeeeeeeeee #zielig#mooie muziek

Vraagtzichaf Blij Duimomlaag Juichen Duimomhoog Rentweg Oeps kan dus wel

ben het met arwenlois eens lol Blij Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.