https://twitter.com/RTLnieuws/status/1163176403703128065

Baasje woest na bizarre make-over van hond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Een zachte vacht, schone tanden, korte nagels: dat is wat baasje Graziella Puleo waarschijnlijk van haar hond Lola verwachtte toen ze haar viervoeter naar de hondentrimmer bracht. Maar toen ze even later terugkwam om haar op te halen, bleek iets heel anders te zijn gebeurd. Lola had felgroene wenkbrauwen en roze oren gekregen.

Het gebeurde in de Amerikaanse staat Florida, waar Graziella met hond Lola woont. De vrouw was woest toen ze zag wat er met haar huisdier was gebeurd.

Groen en roze

In een interview met de lokale krant The Palm Beach Post vertelt Graziella dat ze haar hondje naar de hondentrimmer bracht en negen uur later weer terugkwam om haar op te halen. Toen ze zag wat er met Lola was gebeurd, moest ze bijna huilen. In plaats van schone tanden en geknipte nagels, had Lola groene wenkbrauwen en roze oren. Bovendien had was de vacht hier en daar kaalgeschoren.

Trauma

Graziella zegt dat haar hond is getraumatiseerd door de gebeurtenis. En het drama is nog niet voorbij, want het is nog niet gelukt om de verf helemaal uit de vacht te wassen. De hondentrimmer legde uit dat ze soms honden een likje verf geven als ze vinden dat dat leuk zou staan, maar snappen dat ze het eerst hadden moeten overleggen. Ze hebben het geld van de behandeling teruggegeven.

Anderen lazen ook: Hondje Penny kan schrijven.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hey kidsweek, ik vind het heel sneu voor het hondje en ik snap de reactie van die vrouw helemaal.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.