Egel

Beroemde egel Mr. Pokee overleden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Verdrietig nieuws: ‘s werelds beroemdste egel is overleden aan een infectie in zijn mond. Mr. Pokee had maar liefst 1,3 miljoen volgers op Instagram, en was daarmee de beroemdste egel op het social media-platform. 

Het ging al drie dagen erg slecht met de Duitse Mr. Pokee, waarna de artsen zagen dat hij bacterieën in zijn mond had. Zijn baasje Litha schrijft onder een foto op Instagram dat Mr. Pokee niet langer kon vechten tegen de infectie en dat de dierenarts hem toen heeft laten inslapen. Het dier is drie jaar oud geworden.

Iconisch

De kleine Duitse egel veroverde de harten van duizenden volgers over de hele wereld. Hij was daarmee ook de beroemdste egel op Instagram: hij had wel 1,3 miljoen volgers. Zijn baasje Litha was dol op hem, zo schrijft ze in eerdere posts op Instagram: 'Ik was op slag verliefd, toen ik hem voor het eerst vasthield klopte het meteen.'

Vieren

Mr. Pokee’s baasje Litha schrijft dat we de kleine egel moeten onthouden zoals-ie dat had gewild: als het kleine vrolijke beestje dat-ie was. Ze vraagt of we voor hem het leven kunnen vieren en meer tijd kunnen spenderen met de mensen waar we van houden. En vooral: veel aan hem denken!

Anderen lazen ook: Deze egel heeft veel volgers op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

heel jammer ik volgde hem en nu is hij dood

heel erg zielig voor de egel ik heb medelijden met z'n baasje :(

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps