42 pandababy's

Bijzonder record: 42 pandababy´s geboren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
katrien
Katrien
Hoekstra

Het is een reuzegoed jaar voor de reuzenpanda! Dankzij een speciaal fokprogramma zijn er in China meer pandababy’s geboren dan ooit.

Panda´s dreigen uit te sterven. In het midden van China hebben ze daarom een speciaal pandacentrum opgezet: het Wolong Panda Centrum. In dit centrum werden dit jaar dertig panda’s moeder. Bij elkaar kregen ze 42 pandababy´s.

Bijzonder

Panda’s kunnen maar een paar dagen per jaar zwanger raken. Daarom is dit record erg bijzonder. Het gaat goed met de pandababy´s. Vandaag mochten de eerste baby´s naar buiten.

Xing Ya en Wu Wen

Ook de panda´s in Ouwehands Dierenpark komen uit het Wolong Panda Centrum. Xing Ya en Wu Wen wonen sinds april in Ouwehand. De directeur van het dierenpark zegt dat het ook met hen heel goed gaat!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Wilkommen: ook Duitsland heeft twee panda's of Groene panda's in China.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

oooooooooh zo scattig

OMFG thay are very cute Duimomhoog Juichen *cuteg*
#panda #cute

heel lief ik wil ze hebben

zooooooooooooooooooo schatig

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat schattig

Oeps ze lijken me erg aardig. Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.