Pinguin

Dierentuin heeft geen echte, maar neppe pinguïns

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ze staan stil, maken geen herrie en eten niets. Niet zo gek, want de pinguïns die in een Britse dierentuin wonen, zijn hartstikke nep.

Het ziet er een beetje vreemd uit: in het pinguïnverblijf van Exotic Zoo staan zes pinguïns van plastic. Volgens de dierentuin is het maar tijdelijk en wachten ze op echte vogels.

Malaria

De dierentuin heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuw pinguïnverblijf. Natuurlijk niet om er uiteindelijk een aantal plastic dieren in te zetten, maar de eigenlijke nieuwe bewoners konden niet naar Exotic Zoo komen door een nationale uitbraak van een malaria-infectie.

Wachten

De dierentuin wacht nu op nieuwe pinguïns, maar het is nog onduidelijk of en wanneer de echte dieren komen. Tot die tijd staan er zes plastic pinguïns. 'Zo kunnen kinderen de dieren zien en over ze leren, totdat de pinguïns hier naartoe komen', vertelde de directeur van de dierentuin aan Britse media.

Anderen lazen ook: 7 redenen om toch dol te zijn op dierentuinen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het niet goed dat ze de kinderen voor de gek houden ze kunnen ook gewoon wachten op de nieuwe PINGUÏNS !!!!

Wat grappig die plastic pinguïns, alleen minder lekker op de barbecue Juichen Juichen Juichen Juichen

heel slecht niemand meer naar die dierentuin

Het lijkt mij fijner om plastic dieren te zien dan echte dieren die opgesloten zitten in de dierentuin. Houd het maar zo.

Het lijkt me handig maar ik vindt het gwn niet kunnen. Om dat te doen Duimomlaag

Zo stom van die dierentuin!!!!! Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.