Foto: Cincinnati Animal CARE

Feest voor jarige kat (19) in asiel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Taart, slingers, een feesthoed en veel lekkere hapjes. De Amerikaanse kat Sammy (19) woont in een asiel en kreeg daar een groot verjaardagsfeest.

Sammy woont sinds een paar weken in een asiel in de staat Ohio. Zijn eigenaar kon niet meer voor hem zorgen en dus besloot hij de witte pluizenbol weg te brengen. De kat heeft nog geen nieuw baasje gevonden en dus zat hij met zijn negentiende verjaardag nog in het asiel.

Glitterhoed en vlinderstrik

En dat is reden voor een groot feest, vonden de medewerkers. Daarom kreeg hij een glitterhoed en een vlinderstrik om en organiseerden zij een groot feest. Sammy genoot er erg van, schreef een medewerker op Facebook.

Nieuw baasje

Veel Amerikaanse media schreven over het kattenfeestje en dat heeft gewerkt: Sammy heeft een nieuw thuis gevonden. Er was wel één strenge eis voor de nieuwe baasjes: volgend jaar moeten ze zijn twintigste verjaardag nóg groter vieren.

Foto: Cincinnati Animal CARE

Anderen lazen ook: 5 katten met een dubelleven.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook