Foto: Shutterstock

Filmpje: Albatros maakt harde landing en gaat viral

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Een stuntelende albatros in Nieuw-Zeeland zorgde deze week voor een hoop lol. De grote zeevogel probeerde veilig te landde, maar kwam wat ongelukkig terecht. En dat is gefilmd!

In een natuurgebied in Nieuw-Zeeland staat een wildcamera, zodat mensen live kunnen meekijken met de dieren in het gebied. Alsof de albatros dat wist, besloot hij precies voor de camera te landen. Maar dat ging iets onhandiger dan de vogel waarschijnlijk had gepland. Hij kwam hard aanvliegen, smakte tegen de grond en maakte een koprol. Daarna flapperde hij druk met zijn poten om weer overeind te komen. Vervolgens stond hij op en liep hij weg alsof er niks was gebeurd.

Het filmpje

Maar helaas voor de albatros. De hele wereld keek mee en de beelden van zijn gestuntel gaan viral. Het filmpje werd op Twitter al meer dan tweehonderdduizend keer bekeken. Ben je ook benieuwd? Bekijk het filmpje hieronder.

Anderen lazen ook: Albatros van 70 jaar krijgt nog een kuiken.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook