Foto: Jens Cullmann

Foto's: prijzen voor beste natuurfoto

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Natuurfotografen maken de mooiste plaatjes van dieren in het wild. Bij de Wereld Natuur Fotografie Prijzen werden voor de mooiste kiekjes prijzen uitgereikt. Een aantal winnaars op een rij.

Jens Cullmann uit Duitsland maakte deze bijzondere foto van een krokodil in Zimbabwe. Daarmee werd hij de grote winnaar. Hij kreeg de hoofdprijs en de prijs voor beste portret.

Foto: Jens Cullmann

Sascha Fonseca uit de Verenigde Arabische Emiraten won de prijs voor een foto van dieren in hun leefomgeving. Met dit prachtige plaatje van een sneeuwpanter in India.

Foto: Sascha Fonseca

Deze grappige foto is gemaakt door Charles Schmidt uit de Verenigde Staten. Deze kokardezaagbek kwam zo op hem afgevlogen. Hij won daardoor de prijs in de categorie vogels.

Foto: Charles Schmidt

Deze japanse makaken werden gefotografeerd in Japan door Hidetoshi Ogata. Hij won daarmee de prijs in de categorie zoogdieren.

Foto: Hidetoshi Ogata

De Spaanse Javier Herranz Casellas maakte deze mysterieuze foto van een rode krab. Hij mocht daarvoor de prijs in de categorie ongewervelde dieren mee naar huis nemen.

Foto: Javier Herranz Casellas

Anderen lazen ook: Foto's: de beste onderwaterkiekjes

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook