Foto: Anneke Janssen

Freek Vonk gebeten door slang

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Een haai, een tijgermeerval. Presentator Freek Vonk is al meerdere keren gebeten tijdens opnames voor een van zijn tv-programma's. Deze week ging het opnieuw fout, hij werd in zijn gezicht gebeten door een slang.

Op zijn Instagram liet Freek een filmpje zien van hoe hij een roodbruine kieuwrugslang met zijn handen uit het water vist in Suriname. De roodbruine slangen leven onder andere in de bomen, maar zwemmen ook in het water. 'Voor mensen zijn ze totaal ongevaarlijk', vertelt Freek over het dier. Maar toch kunnen ze pijn doen. De slang beet hem namelijk wel in zijn neus. In zijn stories laat Freek weten dat hij helemaal oké is.

 

Vaker gebeten

Begin dit jaar raakte Freek ook in Suriname gewond. Hij werd toen gestoken door een tijgermeerval. De stekel van die vis zat zelfs een aantal dagen in zijn vinger. Vijf jaar geleden werd hij door een ander gevaarlijk dier gebeten: een rifhaai. Die beet hem in zijn arm op de Bahama's. Met 100 hechtingen repareerden chirurgen die wond.

Anderen lazen ook: Freek Vonk gestoken door stekelvis

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook