Freek

Freek Vonk zoekt avontuurlijke assistent

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Ben jij een grote dierenvriend en podiumbeest? Dan is Freek Vonk op zoek naar jou! Voor zijn nieuwe liveshow Op Wereldreis zoekt hij namelijk een stoere assistent die hem kan helpen op het podium.

De bioloog zoekt iemand die alles over de dierenwereld weet. Van haaien en gorilla’s, tot slangen, spinnnen en misschien wel dino’s. Ook is de rechterhand van Freek niet bang om voor een volle zaal te praten en stoer en avontuurlijk. En natuurlijk helemaal gek op dieren!

Freekq

Op Wereldreis

In zijn nieuwe show zal Freek vertellen over zijn avonturen in het dierenrijk. Ook beantwoord hij alle spannende vragen uit het publiek. 

Video

Ben jij de grote dierenvriend die Freek zoekt? Deel dan op de Facebook of Instagram van Freek een video met je presentatie-vaardigheden. In de video kun je laten zien hoe avontuurlijk je bent en waarom je Freek graag wilt helpen. 

De show Op Wereldreis vindt plaats tijdens de kerstvakantie op 27, 28 en 29 december in AFAS Live.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Freek Vonk gebeten door haai of Robert (13) is de nieuwe australische Freek Vonk.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij Blij Blij nice dat is cool

Ik vind het een leuke reactie

Ik vind het leuk dat hij dit heeft gevraagd Duimomhoog

SSSSUUUUPPPEEEERRRR leuk!! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.