Henry en Baloo samen op reis

Hond en kat samen op reis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Honden en katten zijn meestal niet de beste vrienden. Maar Henry en Baloo uit Amerika wel! Zij doen niets liever dan samen lange wandelingen maken.

Hond Henry was eerst het enige huisdier van Cynthia, vertelde ze aan de BBC. 'Hij vond het geweldig om met mij en mijn vriend op pad te gaan. Maar zodra hij alleen thuis was, was hij bang. Daarom zijn we een maatje voor hem gaan zoeken. Een dier dat het ook leuk vond om veel buiten te zijn.' En dat werd dus de kat Baloo.

Klikte meteen

De moeder van Baloo wilde geen melk geven aan haar kittens en dus kwam het kleine katje al heel erg jong bij Cynthia en Henry. En dat klikte meteen. Volgens Cynthia komt dat omdat Baloo denkt dat Henry zijn moeder is en ook zelf denkt dat hij een hond is!

Liften

Hoe dan ook: de twee hebben het heerlijk samen. En is een tocht toch een tikkie te ver voor Baloo? Dan lift ze gewoon mee met Henry! En houdt Baloo lekker zijn oren warm.

Anderen lazen ook: Ryan reist rond met een dino.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Prachtig bericht. Indien mensen niet beïnvloeden gedragen dieren zich anders ten opzichte van elkaar. Goed dat jullie dit hebben geplaatst.

Wate wat!!!!!!!!!!!!!

Wow. Ik wist niet dat honden en katten z'n goede band met elkaar konden hebben. Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.