screenshot YouTube

Hond wacht 5 dagen op baasje voor ziekenhuis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Dat honden zijn trouwe beestjes zijn kan een Turks baasje bevestigen. Cemal Senturk's hond Boncuk wachtte maar liefst vijf dagen voor het ziekenhuis tot hij weer gezond naar buiten kwam.

Het begon allemaal toen Senturk met een hersenbloeding naar het ziekenhuis in de Turkse stad Trabzon werd gebracht. Boncuk bleef alleen thuis achter, maar besloot vliegensvlug achter de ambulance aan te rennen. Trouw bleef het hondje voor de deuren van het ziekenhuis wachten.

Verdwenen

In de tussentijd werd Boncuk door familie naar huis gebracht. Maar lang bleef de trouwe viervoeter niet wachten. De volgende ochtend was hij alweer verdwenen om bij het ziekenhuis te posten. Met geen mogelijkheid kreeg de familie van Senturk hem terug naar huis. 

Zwaaien

Dagenlang zat Boncuk voor de ziekenhuisdeuren. Zo af en toe zwaaide baasje Senturk naar zijn hondje vanuit een ziekenhuisraam. Op die momenten stond Boncuk héél hard te blaffen. Na vijf dagen werd zijn wachten eindelijk beloond en werd hij herenigd met zijn baasje. Die krijgt de komende tijd vast veel knuffels!

Bekijk hier een video van de wachtende Boncuk:

 

Anderen lazen ook: De populairste namen voor honden zijn...

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook