Foto AFP

Honden Champ en Major mogen toch in Witte Huis blijven

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De twee Duitse herdershonden Champ en Major mogen tóch in het Amerikaanse Witte Huis blijven. Deze week haalden de viervoeters het nieuws omdat ze zich niet zo netjes zouden gedragen, maar volgens een woordvoerder hoeven ze niet te verhuizen.

De honden van de kersverse president Joe Biden zouden zich niet zo deftig gedragen. Ze zouden rondrennen door het Witte Huis in Washington en naar niemand luisteren. Major zou zelfs iemand gebeten hebben. Die persoon liep een kleine wond op. 

Even wennen

De twee werden deze week naar het vorige huis van Biden in de staat Delaware gebracht om even tot rust te komen. Daar gaan ze vaker naartoe, als Joe Biden en zijn vrouw Jill bijvoorbeeld op reis zijn. Veel media schreven dat de honden niet meer terug zouden komen in het presidentiële paleis, maar volgens een woordvoerder was de verhuizing maar tijdelijk en valt de ongehoorzaamheid best mee. Major zou geschrokken zijn van iets en zou daarom van zich af hebben gebeten. Volgens de woordvoerder moeten ze gewoon nog even wennen aan hun nieuwe huis.

Anderen lazen ook: Honden van Biden weggestuurd uit Witte Huis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps