Yorkshire terrier gered uit prullenbak

Hondje gered uit prullenbak Schiphol

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

‘Hoor ik daar geblaf uit de prullenbak?’ De Koninklijke Marechaussee, die zorgt voor de veiligheid op Schiphol, heeft maandag een hondje gered uit een prullenbak op het vliegveld.

Het hondje werd maandagochtend gevonden in een prullenbak op Schiphol. Agenten van de Marechaussee bevrijdden de Yorkshire Terriër uit de afvalbak en gingen daarna meteen op zoek naar de eigenaar. Op camerabeelden zagen ze wie er eerder met de hond over het vliegveld had gelopen. Zo konden ze de dader vinden.

Niet welkom in het hotel

Het baasje zei dat het hondje zijn hotel niet in mocht. Daarom had de eigenaar het dier in de prullenbak achtergelaten. De man moest daarna kiezen: een boete van 1500 euro betalen of zijn huisdier achterlaten. Hij koos voor dat laatste. De Marechaussee heeft de Yorkshire Terriër daarna aan de dierenbescherming gegeven. De oude eigenaar betaalt de asielkosten.

Hondje adopteren?

Op Instagram deelde de veiligheidsdienst foto’s van de viervoeter. Meerdere mensen schreven onder het bericht dat ze het beestje wel willen adopteren.

Anderen lazen ook: Hondje Penny kan schrijven

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Zoiets doe je toch niet. Als je er niet meer voor kan zorgen geef hem dan aan iemand die dat wel kan.

Vraagtzichaf wow die man is echt gek geworden! Juichen

wat zielig!!!!!!

ja dat is niet normaal

Ik vind dat die man zijn hond ook gewoon bij zijn buren kunen laten en waneer hij terug was `m weer komen halen.

hij is gek in zijn hoofd

het is zo zielig wie doet er nou zo iets die dat doet moet gewoon een boete betaalen dat is dieren verloozing dat kan niet vind ik en juillie dan

Wow zo iets doe je toch niet Duimomlaag

Dit kun je al lang van tevoren verwachten, Huisdieren zijn niet overal welkom. Daar moet je ook rekening mee houden voordat je zo’n beest neemt.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.