Foto Facebook

Huh? Namen op een neushoorn?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

Wat staat daar nou op de rug van onze neushoorn? Dat dachten de verzorgers van een Franse dierentuin toen ze dit weekend een kijkje namen in het neushoornverblijf. Het bleken twee namen van bezoekers te zijn. De dierentuin is woedend.

'Camille', staat er aan de ene kant van de neushoornrug in grote witte letters. En aan de andere kant: 'Julien'. Een bezoeker moet de namen er stiekem op hebben geschreven, denkt de dierentuin in de Franse plaats La Palmry. De directeur van de dierentuin, Pierre Caillé, is behoorlijk boos. Hij postte foto's van de bekladde neushoorn op social media en schreef erbij: 'Hoe kunnen bezoekers de dieren toch zo behandelen?'

Foto: Code Animal (via Twitter)

Veel internetters zijn het met hem eens. 'Wat is het nut?!', schrijft iemand. Een ander zegt: 'Dieren hebben hun leven. Ik denk dat we dat moeten respecteren.'

Nieuwe regels?
Gelukkig lukte het om neushoorn Noëlle weer schoon te boenen. Nu is ze weer haar natuurlijke zelf. De dierentuin denkt er ondertussen over na om de huisregels aan te passen. 'Misschien moeten we er maar bijzetten: NIET OP DE DIEREN SCHRIJVEN', zegt de directeur tegen een Franse tv-zender.

Anderen lazen ook: Neushoorns in nood.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat kan toch niet niet normaal

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.