Shutterstock

Jongen botst vliegend tegen luiaard op

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Boem! In een natuurpark in Costa Rica botste een jongen tegen een luiaard op tijdens het tokkelen. En dat levert bijzondere beelden op. 

Bij een tokkelbaan hang je aan een tuigje en zoef je naar beneden, terwijl je geniet van het uitzicht. Maar bij een jongetje in Costa Rica ging dat even anders. Hij gleed met een gids in een paar seconden door de jungle naar beneden, toen hij opeens tegen een luiaard opbotste. Deze klauterde vrolijk over de kabelbaan, toen de jongen hem raakte.

Kwartier wachten

Het jongetje drukte net op tijd op de rem waardoor ze beiden ongedeerd bleven. De twee konden niet anders dan wachten. De luiaard, die bekend staat om zijn traagheid, deed geen moeite om tempo te maken. Het jongetje wachtte met zijn gids wel een kwartier tot de luiaard wegklom.  

Filmpje

De man achter het jongetje filmde alles en zette het filmpje op TikTok. Het werd gelijk miljoenen keren bekeken. Bekijk het filmpje hieronder:

nickraymer

Someone shoulda told him there was a sloth there

original sound - Nick Raymer


Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook