Freek Vonl

Kaaiman hapt in de hand van Freek Vonk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Hap! Voor Freek het wist zette een kaaiman twee tanden in de palm van zijn hand. 'Vergeet nooit hoe sterk kaaimannen zijn', schreef hij daarna bij een foto op Instagram.

Bioloog Freek Vonk was in Suriname voor de opnames van het televisieprogramma Freeks wilde wereld. Freek wilde de opnames van de kaaiman zo graag hebben, dat hij na de beet besloot om gewoon door te gaan met filmen. De beet bleek gelukkig ook niet heel ernstig.

Haai

Freek is al eerder aangevallen door dieren die hij filmde. Vorig jaar werd hij flink in zijn bovenarm gebeten door een rifhaai. Artsen konden zijn arm na een operatie van drie uur gelukkig weer helemaal herstellen.

Kracht

Het ongeluk maakte Freek niet banger voor dieren: het was gewoon dikke pech. Nu hij weer gebeten is, beseft Freek wel dat je de kracht van dieren nooit moet onderschatten. Dat schreef hij ook op Instagram: 

Anderen lazen ook: Wordt de haai die Freek Vonk beet Dier van het Jaar 2017?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook