Beeld JFK

Kat in koffer gevonden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De veiligheidsmensen op vliegveld JFK in New York moesten deze week even twee keer kijken toen ze een koffer door de scanner haalden. Op hun scherm zagen ze een levende kat in een koffer zitten.

De eigenaar van de koffer stond op het punt om aan boord van een vliegtuig naar Orlando (Florida) te gaan. De man was nogal verbaasd toen hij van de douane hoorde wat er in zijn koffer zat, want hij heeft zelf helemaal geen kat.

Smells

De verstekeling blijkt Smells te heten en is van een huisgenoot van de man. Volgens de baas van Smells verstopt de kater zich altijd graag in doosjes en tassen. En dat is waarschijnlijk precies wat er ook deze keer is gebeurd. Smells is kennelijk ongemerkt in de openstaande koffer gaan slapen. Gelukkig stond er een klein stukje van de rits open waardoor er nog wat zuurstof binnen kwam.

Snoepjes

De rode kater heeft gelukkig niets over gehouden aan de bijzondere reis. Zijn baas is hem per taxi op komen halen en thuis is Smells verwend met wat extra snoepjes.

Anderen lazen ook: Zo pak je slim een piepkleine koffer in

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook