Nala de kat

Kat Nala wint prijs met TikTok

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Niet alleen mensen gebruiken de app TikTok, ook dieren. Kat Nala doet dat zelfs zo goed, dat ze er een prijs mee heeft gewonnen. Ze werd TikTokker van het Jaar bij de Shorty Awards in Amerika.

Nala kwam acht jaar geleden als kitten in het dierenasiel in Los Angeles terecht. Daar werd ze geadopteerd door Varisiri Mathachittiphan. Haar nieuwe baasje wilde foto’s en video’s van haar huisdier delen met vrienden en familie die niet in de buurt woonden. Dat deed ze op Instagram.

Nala op TikTok

Al snel bleken veel meer mensen Nala leuk te vinden. De kat heeft nu vier miljoen volgers op Instagram. Een wereldrecord! Ook haar video’s op TikTok zijn populair. Dit weekend won ze er een prijs mee. Ze werd bekroond tot TikTokker van het Jaar! Elf mensen maakten ook kans op die prijs, maar verloren van de populaire kat. Miauw yeah!

Anderen lazen ook: Guus de eend is beroemd op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hahahahahahahahaha

zo leuk om te zien ik ben er verliefd op ik wil hem best ruilen met me vrouw

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.