Fort Smith Fire Department/Facebook

Kitten gered uit geldautomaat

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Katten staan erom bekend dat ze zich in de meest gekke situaties weten te wurmen. Maar een Amerikaanse kitten heeft het wel héél bont gemaakt. Hij nestelde zichzelf in een geldautomaat.

Nadat iemand een miauw-geluid uit de automaat had horen komen, werd de brandweer erbij gehaald. Die haalde het apparaat uit elkaar en jawel, er zat een bibberend poezenbeestje in. Wat hij daar deed is niet helemaal zeker, maar waarschijnlijk was het diertje op zoek naar schaduw.

Naam: Cash

Het diertje werd daarna meegenomen naar een dierenasiel. De kitten kreeg van hen eten en een bad. Ook kreeg het beestje de toepasselijke naam Cash. Hoewel het diertje in het begin wat bang was, begint Cash zich nu in het asiel wat meer op z'n gemak te voelen. 'Als je hem oppakt begint hij meteen te spinnen', aldus één van de medewerkers. Het diertje zal nog worden gevaccineerd en moet nog wat aankomen. Als dat gelukt is, wordt een pleeggezin voor hem gezocht.

Anderen lazen ook: Bijzonder aapje geboren in Avifauna

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook