Hond

Knuffelen en spelen in een café met honden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Lekker knuffelen met honden terwijl je een appelsap of warme chocolademelk met slagroom drinkt? Dat kan misschien binnenkort in Groningen.

Kattencafés bestaan al een tijdje in Nederland, maar cafés waar honden vrij rondlopen nog niet. In Groningen zijn nu plannen voor het eerste hondencafé van Nederland.

Knuffelen en spelen

De bedenker is Marijke Haaksema. Zij begrijpt dat niet iedereen zomaar een hond kan nemen omdat het verzorgen veel tijd kost. 'Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het gezelschap van trouwe viervoeters, wil ik een hondencafé beginnen', legt ze uit. Gasten kunnen met honden knuffelen en spelen.

Café en hondenopvang

Maar voordat het zover is, heeft de hondenliefhebster geld nodig. Op haar website is ze daarom een inzamelingsactie gestart. Hoewel het café nog helemaal niet bestaat, heeft Marijke al wel een naam: Hondencafé Kwispel. De bedoeling is dat het een café en hondenopvang in één gaat worden.

Hond

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Amsterdam krijgt kattencafé of Bange hond? Draai muziek!

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het een leuk en goed idee

Daar zou ik heen willen! Blij

mij lijkt het best vies met vlooien en zo Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.