knuffelen met katten

Knuffelen met katten? Het kan op Hawaii

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Latten
Charlotte
Latten

Kattenliefhebbers opgelet: op Hawaii bestaat een soort poezenparadijs. Meer dan 500 katten wonen samen op een enorm stuk land in het Lanai Cat Sanctuary, zoals het opvangcentrum heet.

Het poezendorp ligt op het eilandje Lanai. Hier worden katten die geen thuis hebben opgevangen en krijgen ze op 25.000 m2 de vrijheid de hele dag te spelen en klimmen, in de zon te soezen of te knuffelen met bezoekers. En die komen met grote getale vanuit de hele wereld. Iedere dag, 365 dagen per jaar, is het asiel een aantal uur open.

Kat in de zon

Alle katten kunnen worden geadopteerd. Op de website kun je ze allemaal goed bekijken. Het is ook mogelijk een katje te sponsoren. Wel jammer dat Hawaii zo ver is. Dan maar even weg zwijmelen bij deze schattige poezenfoto´s.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Rare beesten, die katten of Is dit de langste kat op aarde?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wel Cool maar super ver weg als ik daar heen kon komen zou ik daarheen gaan!!!!

leuk en guit echt schattig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Echt super schattig en leuk dat deze katten en poezen ook een huisje hebben Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.