Kidsweek Dier van het Jaar 2018

Kom jij naar ons Dier van het Jaar Feest?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Wil jij als allereerste weten welk dier de winnaar is van de Dier van het Jaar Verkiezing 2018? Kom dan naar ons dierenfeest op 30 september in DierenPark Amersfoort!

Wordt het pechpoes Sprotje, opruimhond Joy, oorlogstijgers Sayeeda en Sultan of ontsnapkoe Hermien? De winnaar van Dier van het Jaar 2018 maken we op zondag 30 september bekend in DierenPark Amersfoort tijdens het Dier van het Jaar Feest. Spannend!

Korting

En nog spannender: jij kunt er live bij zijn. Voor € 10,50 per persoon (normaal kost de entree € 19,50 voor kinderen en € 22,50 voor volwassenen) kun je om 11.00 uur de uitreiking bijwonen én de hele dag door het park lopen. Ook kun je beestenbingo spelen, knutselworkshops volgen, spelletjes doen, met Scoop op de foto en Kidsweek-redacteuren ontmoeten.

Goodiebag

Kinderboekschrijver Tosca Menten presenteert het feest, dus neem ook je Dummie de Mummie-boeken mee om een handtekening te scoren. En natuurlijk ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Koop hier je kaartjes.
Wees er snel bij, want op = op!

Anderen lazen ook: Kom in actie voor je favoriete Dier van van het Jaar!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.