Foto: ANP

Kritiek op panda make-over voor honden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Een zachte, witte vacht met zwarte oren en zwarte vlekken om de ogen. Aan welk dier denk je dan? Precies! Een panda. In de Chinese stad Chengdu lopen er honden rond die er ook zo uitzien.

Voor omgerekend bijna tweehonderd euro konden pandafans hun Chow Chow-hond een panda make-over geven. Dat ras is klein en fluffy genoeg om op een panda te lijken. In een café in de stad werd de vacht van de dieren zwart-wit geverfd, zodat het leek alsof je met een panda aan het knuffelen was.

Veel kritiek

De eigenaar van het café kreeg veel kritiek. Veel mensen vonden dat het dierenmishandeling was. Daarom is hij nu er nu toch weer mee gestopt.

Op de foto hieronder speelt een medewerker van het café met de pan eh.. honden.

Foto: ANP

Anderen lazen ook: Baasje woest na bizarre make-over van hond.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind ook dat het dierenmishandeling was.

echt waar wie doet nou zo iets?
wat gemeen Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Ik vind het wel een beetje dierenmishandeling.

Ik vind het niet echt dieren mishandeling als ik aan dieren mishandeling denk denk ik echt aan een dier verwaarlozen (slaan en weinig eten geven) een beetje verf kan geen kwaad.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.