Dier van het Jaar 2019

Laatste kans om te stemmen op jouw favoriete dier!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Alleen vandaag kun je nog stemmen op jouw Dier van het Jaar! Ben jij voor kat Mia, egel Five, zwaan Otje of familie Wolf? Stem dan snel.

De winnaar van de Kidsweek Dier van het Jaar Verkiezing krijgt niet alleen eeuwige roem en een beker, maar ook een cheque ter waarde van 1000 euro voor een goed doel naar eigen keuze. En ook jij kunt een grote prijs winnen. Als je stemt (let op: dat kan maar één keer) maak je automatisch kans op een fiets!

Stemmen? Dat kan hier!

Wil je wel stemmen, maar weet je nog niet op welk dier? Dat snappen we goed, want ze verdienen het allemaal. Hieronder lees je meer over de kanshebbers.

Kat MiaPoes Mia Dier van het Jaar

Een avontuurlijke kat die verzeild raakte op een vissersboot

Goed doel: Dierenopvang De Wissel in Leeuwarden
 

Zwaan OtjeZwaan Otje Dier van het Jaar

Een verstoten zwaan die leerde zwemmen van een mens

Goed doel: Vogel- en egelopvang De Houtsnip in Hoek van Holland
 

Egel FiveEgel Five Dier van het Jaar

Een blote egel met maar vijf stekels

Goed doel: Egelopvang Papendrecht

 

Familie WolfFamilie Wolf Dier van het Jaar

De mysterieuze familie Wolf die ging wonen op de Veluwe

Goed doel: De Zoogdiervereniging

 

Kom naar het Dier van het Jaar Feest!

Wil jij bij de bekendmaking van de winnaar zijn? Dat kan! Meld je hier aan voor het Dier van het Jaar Feest op woensdag 2 oktober in Omniversum in Den Haag. Voor maar 1 euro per persoon (normaal kost de entree € 9,75 voor kinderen en € 12,50 voor volwassenen). Op het grote koepelscherm zie je de film Superpower Dogs over het ware verhaal van zes dappere viervoeters die mensen helpen en mensenlevens redden.

De uitreiking van Dier van het Jaar wordt gepresenteerd door Sterrin Smalbrugge die de hele wereld over reist om onderzoek te doen naar reptielen. En natuurlijk komt ze niet alleen… Natuurlijk krijg je ook een leuke goodiebag en kun je op de foto met Scoop! Wees er snel bij, want vol = vol!

Meer lezen over de Dier van het Jaar Verkiezing? Hier vind je al onze artikelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook