Olifant

Olifant loopt in tuin van gezin uit Ommen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

'Er staat een olifant in mijn tuin van mijn perenboom te eten.' Met die mededeling belde een man uit Ommen woensdag de politie. 

De politie dacht eerst even dat het een grapje was, maar dat was het niet. Agenten gingen snel naar het huis om te kijken wat er aan de hand was. 'Onderweg vroegen wij ons al af hoe wij de olifant moesten vangen', schrijft de politie op Facebook.

Geschrokken bewoners

Op de oprit zagen ze een paar bulten poep liggen en in het huis vonden ze de geschrokken bewoners, maar de olfiant was alweer vertrokken. De agenten vonden het dier even later in het bos. 

Circus

De olifant hoorde bij een circus, waarvan een man het dier uitliet in het bos. De man lette even niet op en zo kon het beest ontsnappen. De eigenaar van het dier baalde enorm en is samen met de politie bij de bewoners langsgegaan. Hij heeft ze wat geld gegeven om de schade in de tuin te repareren. En de agenten? Die wilden nog even met het dier op de foto.

Anderen lazen ook: Halfaapje reist mee met vrachtschip.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook